български

bulgarian-flag-wallpaper-1.jpg
 
 

Добре дошли на българската ни страница

Ние сме Църквата за свобода на баптистите в Mijas Costa / Fuengirola (Iglesia Bautista Libertad), мултикултурно многоезично семейство на новородени вярващи в Христос. Нашето църковно семейство се състои от хора от много нации и произход. Услугите ни са предимно на испански, смесени с английски, а с украинско-руски преводачи в конгрегацията. Нашият пастор е роден английски говорител, който говори плавно испански.

Тук в И.Б. Либертад наистина се опитваме да бъдем църква, която среща хората там, където и да са, независимо дали сте последвали Исус в продължение на много години или просто започвате да разследвате вярата. Нашата надежда за вас е, че имате среща с Божията любов и опит с хора, които се грижат.

Ние се стремим да бъдем повече от хора, които се събират в неделя. Нашето желание е да бъдем заедно и заедно. Ние вярваме, че както сме преобразени от Христос, ние сме призовани да бъдем солта и светлината на нашите общности и света около нас, близо и далеч. Бихме искали да имаме възможност да се срещнем с вас, да се молим с вас и да опознаем вас и вашата история.

"Каним ви да се присъедините към нас за една от следващите ни услуги и чаша кафе."


График на нашите услуги

 
DSC_0007.JPG

Неделя сутрин в 12:00 ч.


Нашата услуга в неделя сутрин започва с конгрегационно пеене / музика и специално време за посрещане и посрещане на хората около вас. След това правим съобщения за предстоящи църковни дейности, последвани от четене на Библията и след това от съответното послание от Божието Слово. Тук в Либертад ще откриете, че високо ценим Божието Слово (Библията) като наш източник на вяра и нашето ръководство за следване на Господ Исус Христос в нашето ежедневие.

'И тъй, вярата е от слушане, а слушането от словото Божие.' Римляни 10:17

BibleStudy.jpg

Изучаване на Библията неделя вечер в 11:00 часа

В неделя вечер ние се срещаме за едно време на изпълнените с Дух песни и библейски изследвания. Имаме групови изследвания за деца, младежи и възрастни, предназначени да ви помогнат да растат във вашата вяра и вашата християнска разходка с Господа.

'Старай се да представиш себе си удобрен пред Бога, работник който няма от що да се срамува, като разподеляш право словото на истината. ' 2 Тимотей 2:15

ben-white-146950.jpg

Молитвената служба в четвъртък в 20:00 часа

В четвъртък вечер се събираме за кратко проучване на Божието Слово и време, което заедно прекарваме в молитва.

'За нищо недейте се грижи; но във всяко с благодарение казвайте прошенията си на Бога с молитва и молене; ' Филипяни 4:6

‘Защото Бог толкоз възлюби света щото даде Сина своего единороднаго, за да не погине всеки който вярва в него, но да има живот вечен. ‘
— Йоан 3:16